Om mig:

Mit navn er Nynne Brudholm.

Jeg bor i Nordsjælland sammen med min familie og mine dyr - heste, katte og hund.

En del af  Ditte Young teamet:

Jeg er uddannet dyretelepatør af Ditte Young.

Efter eksamen tilbød Ditte mig at blive en del af hendes team – som konsulent – hvilket jeg takkede ja til. 

De første to år efter min uddannelse arbejdede jeg tæt sammen med hende som en del af "Ditte Young Konsulter".

Denne periode lærte mig meget. Jeg havde over 250 dyr igennem, hvilket hjalp mig med at blive kompetent og erfaren nok til at gå selvstændigt herefter.

​Mine nicher ved siden af telepatien er at behandle med Kranio sakral terapi og undervisning til hesteejere fra jord. Her har jeg fokus på relations opbygning gennem lederskabsetablerende øvelser og leg (herunder cirkustricks). Dette kan du læse mere om under ”Træning fra jord”.

​Min plan er, at jeg konstant vil videreuddanne og forbedre mig.


Således er jeg nu også uddannet indenfor biodynamisk Kranio-sakral terapi, hvilket har givet mig en endnu dybere forståelse for kroppens sammenhænge/funktioner og derved endnu bedre helbredsscanninger i mine telepatier.
Jeg kører også ud og behandler i dette med rigtigt gode resultater - dette kan du læse mere om under fanen "Biodynamisk KST".

Næsten "skridt" bliver at uddanne mig indenfor healing.

Jeg er uddannet skolelærer og arbejder ved siden af denne virksomhed som underviser i 10.klasse, på EUX, EUD og som socialpædagogisk støtte for unge med diagnoser. Jeg er således vant til at undervise og videreformidle gennem min uddannelse, hvilket jeg ofte drager nytte af, når jeg er ude og lave telepatier og træning fra jord.

Hvorfor netop telepati?

Jeg har altid været omgivet af dyr i mit barndomshjem. Første gang jeg sad på en hest, var jeg 2mdr. gammel. Min mor havde mig med i skoven i en snuglipose på maven på hendes daværende hest. Så man kan sige, at jeg bogstavligt talt har ”fået heste ind med modermælken”. Jeg har redet lige siden og ejer i dag 2 heste.

Allerede fra mine yngre dage, havde jeg en interesse for de dyr, der udviste en adfærd, der udfordrede deres ejere. Eksempelvis løb, stejlede eller konfliktede på anden måde. Jeg har aldrig troet på "problemdyr".  Jeg tror, at dyr kan have en adfærd, der kan være svær for mennesker at forstå og derved føles problematisk. Men der er altid en forklaring på adfærden - og derved også en løsning.

Som ung blev jeg altid tildelt disse dyr, da jeg på en eller anden måde altid formåede at connecte med dem og håndtere dem. Dette udviklede sig til, at jeg gennem mine ældste teenageår begyndte at få denne type heste i træning fra privatpersoner, der havde hørt, at ”hende Nynne kan noget med dyr”. Jeg fik gode resultater og heste, der før eksempelvis løb med ryttere, stoppede efter min træning.

​Juli, 2021: Træning af dyr skal altid være sjovt – både for dyr og ejer. Her er jeg i vandet med min hoppe, Ljòsvaka.

Dengang vidste jeg ikke, hvad jeg gjorde. For mig forekom det bare soleklart, hvad årsagen til, at de løb var. Jeg ”kunne mærke” hvorfor de gjorde, som de gjorde.

​Ved siden af dette begyndte jeg gøre ungheste håndterbare og tilride dem. Oftest med opstart i grime og uden sadel, hvis ejer tillod det. Altid så blidt som muligt, på hestens præmisser.

Dengang vidste jeg ikke, at der fandtes noget, der hed telepatiske evner – men da jeg startede på uddannelsen, åbnede der sig en ny verden, der i den grad satte ord og teori på det, jeg ubevidst allerede godt vidste var en realitet.

Jeg ved, at jeg med telepatien har fundet et af mine formål med livet; at være et talerør for dyr, at hjælpe dyr og deres ejere til bedre relationer – og til at undgå miskommunikation.

Telepatien kræver, at man hver eneste dag lytter med et rent og åbent hjerte – både til dyrene og ejere. Hver eneste dyr og menneske er unikt og kommer med deres egne personligheder, relationer, udfordringer og potentiale for udvikling. Hver eneste case er forskellig, og dette er med til, at jeg elsker mit job, hver eneste dag.

Jeg glæder mig til at hjælpe netop dig og dit dyr <3

Nynne

​Allerede som ung, forbandt jeg mig let til heste og forstod, hvorfor de reagerede, som de gjorde. Her ses jeg i flokken hos det stutteri (Stenholt), hvor jeg blandt andet hjalp med at tilride og gangsætte heste.

Kundeudtalelser

​Det siger mine kunder

"Vi er 3 hesteejere, som har haft Nynne ude til vores heste.Vi oplevede Nynne som meget varm og imødekommende person. Det var trygt at åbne op over for hende. Nynne kom med en god forklaring på, hvilke heste vi havde med at gøre, samt hvor forskellige de var både af sin og personlighed. Læs mere"​

Maria, Anne og Michelle

"Jeg har haft besøg af Nynne til en af mine heste, idet jeg har kastet min kærlighed på en, som jeg har været I tvivl om kunne være noget for mig.

Nynne gik ” ind i” ham og sagde nogle ting til mig omkring ham, som hun overhovedet ikke kunne vide noget om – bl.a omkring, hvordan jeg sad på hesten. Nynne sagde, jeg var skæv i ryggen 2 steder – og hun pegede rigtigt lige præcis på begge steder. Læs mere"​

Lotte

"Johnny bad mig om at finde ud af, hvorfor Poga pludseligt virkede deprimeret og nedtrykt. Indimellem pev han pludseligt højt, hvor det lød som om, at han havde smerter. Den ellers livlige og selskabelige hund, var mere stille end han plejede og trak sig ind i sig selv. Læs mere"​

Johnny og Poga

Har du spørgsmål eller​
​ønsker du at høre nærmere?

Find mine kontaktoplysninger herunder.

Nynne Brudholm

CVR: 42508497

Kontakt mig

E-mail: kontakt@nynnebrudholm.dk

Henvendelser

Jeg svarer indenfor 24 timer