Telepati

Hvad er telepati?

Telepati er en form for nonverbal kommunikation. Dyr har ikke samme sprog som os. Man kan sige, at de “hvisker”, når de kommunikerer gennem deres energi – men man kan lære at høre dem alligevel, hvis man blot lytter efter.

Dyrs følelsesliv er lige så stort og omfattende som menneskers. Dyr føler i lige så høj grad som os glæde, afsavn, frustration, glæde, chok, svigt, entusiasme, sorg osv.

Dyrene mangler blot muligheden for at udtrykke deres tanker og følelser, så mennesker kan forstå dem – her kommer telepati ind i billedet.

Telepati handler i bund og grund om at kommunikere gennem energi, som sendes frem og tilbage mellem dyret og jeg.

Når jeg “åbner” op, er stille og “lytter” får jeg "oversat"  information fra dyrene på 3 måder:​

 • ​Jeg får sætninger, så det lyder som en reel samtale i mit hoved.
 • Jeg får billeder (som flash, dyret kan vise mig)
 • Jeg får kropslige fornemmelser, således at dyrets følelse videregives ned i min egen krop – eksempelvis smerter, skævheder, tristhed eller glæde.

At “høre dyret” kræver blot, at jeg åbner op, er stille og tillader min hjerne at stole på de beskeder, billeder og følelser, dyret sender til mig.

Telepati med dyr: Hvad kan du forvente?

Varighed:

En telepati tager cirka en time.

Dyret kan gabe meget under en session, da det bruger mange ressourcer på kommunikationen. Derfor anbefaler jeg, at du giver dyret fri på dagen.

Hvad bruges telepati til?​

​Oftest kaldes jeg ud til telepati, fordi der er en adfærd, som ejer ikke forstår.

De ønsker ofte at få svar på: “Hvorfor gør mit dyr, som det gør? Hvad kan jeg gøre for at afhjælpe/ændre…?”

Adfærden kan være en hund, der aggressiv/nervøs/gør meget. En kat, der tisser i sofaen. En hest, der ikke vil fanges på folden eller bukker med sin rytter - eller lignende.

Jeg hjælper også mange kunder med at "helbredsscanne" deres dyr, hvis de eksempelvis bliver ved med at være halt, og årsagen ikke kan findes.

Jeg kan også hjælpe med at tage kontakt til afdøde dyr, fordi ejer ønsker at bearbejde en sorg.

Eller jeg kan hjælpe med at afklare, om ejer og dyr er et “godt match”.

Dette kunne være ved køb af et dyr, hvor ejer ønsker, at jeg tjekker, hvorvidt dyrets grundpersonlighed passer til hans/hendes temperament og livsstil.

​Et spørgsmål kunne lyde; “Jeg skal købe ny hest til min datter. Jeg ønsker, at det er en sikker og rolig hest. Passer det på denne?” – På dette billede ses min 2½ årige datter, Mira, på min meget blide hest, Bordi.

​Hvordan foregår en telepati? Hvad kommer vi omkring?

Telepatien er logisk bygget op i rækkefølge, så jeg kommer omkring alle de punkter, der skal til, for at jeg kan hjælpe dig med at forstå dit dyr bedst muligt – og for at kunne give dig redskaber til eventuel træning/adfærdsregulering, der virker!

Du kan forvente, at jeg er meget konkret og har eksempler på adfærd og kendetegn, der gør, at du ikke er i tvivl om, at det ER dit dyr, jeg har kontakt til.

Jeg kommer altid omkring følgende:

 • Dyrets grundpersonlighed og selvopfattelse.
  ​Herunder dyrets egen opfattelse af ressourcer og udfordringer i sit arbejde og liv (hvad motiverer/demotiverer?)
 • Forhold til ejer / rytter / part / træner / smed mm.
  ​Herunder kendetegn i relationen, hierarki, styrker og potentiel udvikling.
 • Ved heste:
  Menneskets krop og indvirkning på hesten under ridning. Læner du dig fremad? Er du skæv i dit bækken? Hvordan påvirker DIN krop dit dyr?
 • Dyrets helbred.
  ​Jeg er ikke dyrlæge. Jeg giver en pejling fra dyret om de eventuelle skader, som fylder i dyret netop nu, og som du derfor skal være opmærksom på. Dyret kan også vise mig, hvordan skaderne/smerter kommer til udtryk (hvordan de føles og hvornår/i hvilke situationer, de generer) – Derfor kan du få besvaret, om der er en helbredsmæssig årsag til en given adfærd.
 • Eventuelle adfærdsproblemer – og redskaber til at løse dem.
 • Dine egne 2-3 spørgsmål til dyret.

Alle dyr har en kernepersonlighed, der beskriver dem bedst. Forstår og respekterer du dit dyrs kernepersonlighed, er I godt på vej til fantastisk kommunikation og bonding.

​Hvad er telepati ikke?

Telepati er ofte ikke et Quick fix.

Dette betyder, at det oftest vil være dig – dyrets ejer – der sidder med “nøglen” til permanent at ændre dyrets adfærd. Dette skyldes, at det er dig, der omgås med dit dyr hver dag, og derfor er det dig, der har den største indvirkning på ham/hende.

Hvis der er tale om uforløste traumer/chok eller lignende, kan telepatien dog hurtigt løse op for disse. Jeg vil også – gennem telepatien med dit dyr – gå de første skridt i eventuel adfærdsændring for dig.

Telepatien kan altså altid afklare: HVORFOR gør dyret, som det gør og HVAD skal der til, for at adfærden ændres.

Men netop i dette “hvad”, vil der ofte være arbejde til dyrets ejer…

Jeg kan sammenligne det med at gå til en “ekspert” med ondt i ryggen. Eksperten kan forklare, hvorfor smerterne opstår og give øvelserne til, hvad der skal til, for at disse kan trænes væk. Men hvis du derefter ikke udfører øvelserne; så vil du stadig døje med smerterne i fremtiden…

​Gaven fra dyret:

Jeg tror på, at vi altid får det dyr, vi har brug for (ikke nødvendigvis det, vi troede, vi skulle have).

Med dette mener jeg, at dyret altid – i sin adfærd – tilbyder os en mulighed for at udvikle os selv, hvis vi er villige til at lytte til, hvad dyret spejler…

Hvis en hest skubber, kan det måske være fordi, at man er usikker, og har svært ved at stå fast og sætte grænser – måske også andre steder i livet, end i stalden.

Her “tilbyder” dyret dig at blive bevidst om dig selv, og blive mere selvsikker; også i privatlivet.

At arbejde med dyr vil altid være en “give and take” i udveksling af energi. I bidrager og byder begge ind i jeres relation.

Jeg mener altså, at man altid kan stille sig selv 2 spørgsmål;

 • Hvad fremelsker/udvikler jeg i mit dyr?
 • Hvad fremelsker/udvikler mit dyr i mig?

Glæder mig til at hjælpe dig og dit dyr til endnu dybere forståelse for hinanden.

Se mine priser

Kundeudtalelser

​Det siger mine kunder

"Vi er 3 hesteejere, som har haft Nynne ude til vores heste.Vi oplevede Nynne som meget varm og imødekommende person. Det var trygt at åbne op over for hende. Nynne kom med en god forklaring på, hvilke heste vi havde med at gøre, samt hvor forskellige de var både af sin og personlighed. Læs mere"​

Maria, Anne og Michelle

"Jeg har haft besøg af Nynne til en af mine heste, idet jeg har kastet min kærlighed på en, som jeg har været I tvivl om kunne være noget for mig.

Nynne gik ” ind i” ham og sagde nogle ting til mig omkring ham, som hun overhovedet ikke kunne vide noget om – bl.a omkring, hvordan jeg sad på hesten. Nynne sagde, jeg var skæv i ryggen 2 steder – og hun pegede rigtigt lige præcis på begge steder. Læs mere"​

Lotte

"Johnny bad mig om at finde ud af, hvorfor Poga pludseligt virkede deprimeret og nedtrykt. Indimellem pev han pludseligt højt, hvor det lød som om, at han havde smerter. Den ellers livlige og selskabelige hund, var mere stille end han plejede og trak sig ind i sig selv. Læs mere"​

Johnny og Poga

Har du spørgsmål eller​
​ønsker du at høre nærmere?

Find mine kontaktoplysninger herunder.

Nynne Brudholm

CVR: 42508497

Kontakt mig

E-mail: kontakt@nynnebrudholm.dk

Henvendelser

Jeg svarer indenfor 24 timer