Telepati: priser og ydelser

Jeg kører med faste priser - disse ses i fanen "priser" under "telepati".

Telepatien kan ydes på 3 måder:​

 • Billedtelepati, Danmark: 1.300 kr. inkl. moms
 • ​(Du får mindst 12 stk. A4 sider tilsendt. Min gennemsnitlige billedtelepati er dog langt over 10 sider - ofte nær det dobbelte. Denne tager mig 2 - 2½ time og dyret skal være i ro her)
 • Billedtelepati, udlandet: 1.350 kr. inkl. moms
  ​(Prisforskellen dækker overførselsgebyr. Her leveres samme antal sider som i Danmark)
 • Facetime: 1.100 kr. inkl. moms
 • “Live” hjemme hos dig/ude hos dyret:
 • Under 40 km fra min bopæl: 1.300kr. inkl. moms
 • 40 til 55 km fra min bopæl: 1.600kr. inkl. moms
 • over 55: spørg for pris.... (starter fra 1.900kr. inkl. moms)
 • Rabat ved samling af 3 dyr eller derover: 10%

  ​OBS: Jeg har mange kunder og jeg booker hurtigt op, så jeg har 2 -4 ugers ventetid <3

Billedtelepati og Facetime kan naturligvis ydes uanfægtet, hvor du bor i landet.

Bor du langt væk fra Nordsjælland/København (eksempelvis Fyn/Jylland) kører jeg gerne ud, såfremt at I kan samle 3 personer på adressen.

​Hvad er forskellen på “billedtelepati” og “live”?

Billedtelepatien kan komme vidt omkring og afdækker alle de spørgsmål, som kan ses under afsnittet “Telepati med dyr: hvad kan du forvente?”.

Derved er dette en solid mulighed for at få besvaret dine spørgsmål til dit dyr.

Når vi er sammen (enten på Facetime eller live), så har det den fordel, at vi løbende kan være i dialog. Du kan altså løbende spørge ind, hvis der er punkter, du ønsker uddybet.

Nogle foretrækker også, at vi sidder sammen, når redskaberne/øvelserne gennemgås, fremfor at dette forklares på skrift. Nogle føler sig bedre støttet/forklaret og kan “tjekke”, om de har forstået redskaberne fra mig korrekt. Du har altså bedre mulighed for løbende at stille spørgsmål, og jeg har mulighed for at hjælpe dig – og dit dyr – med at komme korrekt i gang.

En sidste fordel ved at være sammen er, at jeg har mulighed for også at bruge mine evner til at “mærke ind” i dig: din energi og balance (fremfor at dyret fortæller om dig), hvilket kan være med til at give et bredere billede af jeres relation.

Alle muligheder sikrer dig altså, at du får besvaret dine spørgsmål. Hvad du vælger bør afhænge af, hvordan du foretrækker at få dit svar.

Kundeudtalelser

​Det siger mine kunder

"Vi er 3 hesteejere, som har haft Nynne ude til vores heste.Vi oplevede Nynne som meget varm og imødekommende person. Det var trygt at åbne op over for hende. Nynne kom med en god forklaring på, hvilke heste vi havde med at gøre, samt hvor forskellige de var både af sin og personlighed. Læs mere"​

Maria, Anne og Michelle

"Jeg har haft besøg af Nynne til en af mine heste, idet jeg har kastet min kærlighed på en, som jeg har været I tvivl om kunne være noget for mig.

Nynne gik ” ind i” ham og sagde nogle ting til mig omkring ham, som hun overhovedet ikke kunne vide noget om – bl.a omkring, hvordan jeg sad på hesten. Nynne sagde, jeg var skæv i ryggen 2 steder – og hun pegede rigtigt lige præcis på begge steder. Læs mere"​

Lotte

"Johnny bad mig om at finde ud af, hvorfor Poga pludseligt virkede deprimeret og nedtrykt. Indimellem pev han pludseligt højt, hvor det lød som om, at han havde smerter. Den ellers livlige og selskabelige hund, var mere stille end han plejede og trak sig ind i sig selv. Læs mere"​

Johnny og Poga

Har du spørgsmål eller​
​ønsker du at høre nærmere?

Find mine kontaktoplysninger herunder.

Nynne Brudholm

CVR: 42508497

Kontakt mig

E-mail: kontakt@nynnebrudholm.dk

Henvendelser

Jeg svarer indenfor 24 timer