Træning fra jord

Udover at jeg laver telepati, underviser jeg i lederskabsetablerende øvelser fra jord (primært) til heste.

​Prisen er som udgangspunkt 750 kr. for en times undervisning.

- der kan forekomme tillæg for min kørselstid, hvis du bor langt fra min bopæl.

Generelt følger priserne samme takster som ved Biodynamisk KST.

​Jeg har afsæt i Parelli, og min undervisning er altid bygget op i logiske lag; Man må kravle, før man kan gå.

– Et menneske starter heller ikke direkte ud med at løbe et marathon; det kræver træning at få både krop og sind til at yde. Dette gælder både mennesker og dyr.

Jeg giver også rideundervisning, hvor jeg bruger mine evner til at se, hvordan du påvirker din hest fra ryg.  

Generelt tager jeg lige så meget afsæt i DIG, som jeg tager afsæt i dit dyr, da din energi og "dit mentale mindset har stor indflydelse på hestens performance.

- Jeg har herunder arbejdet meget med mennesker med angst/rideangst med rigtigt positiv udvikling her også.

Mit udgangspunkt er, at hvis ikke du kan lave øvelserne og du ikke har den korrekte kommunikation med hesten fra jord, så kan du heller ikke forvente, at hesten kan fungere optimalt med rytter på. 

Jeg har nogle videoer under fanen "nyheder og inspiration", der giver en generel ide om min tilgang til vores dyr. Under fanen "anbefalinger", kan du blandt andre læse en udtalelse fra Annemaja om min undervisning.

Her kan du se, hvordan jeg træner​og leger cirkus med min egen hest. Det giver et indblik i, hvad jeg kan tilbyde – og hvordan jeg arbejder:

​Undervisningen har til formål at forfine jeres kommunikation.

I sidste ende, skal det ligne, at du blot tænker noget – og så reagerer dit dyr. Målet er altså, at du ikke behøver at “råbe” - så som at "vifte med arme"/skubbe/holde stramt træktorv, før at hesten lytter, venter og følger dig.

​Min hest Bordi. Han er ikke i reb/grime, og har derved alle muligheder for at vende om at gå. Men han vælger at blive, da han opfatter træningen som sjov. Her ses han “hilse” og lave “bjerggeden” på palle. Samtidigt får vi trænet balance, smidighed og kommunikation.,

​Undervisningen er fair. Det handler ikke om at “vise hvem der bestemmer med magt” (pisk eller stramme reb). Men at vise, “hvem der bestemmer gennem tålmodighed, planlægning, ro og intelligens”.

​Magt/lederskab er ikke noget man tager, det er noget, man får.

Mig på mine to heste - lederskab giver tryghed, tillid og frihed​

​Undervisning skal være i både dit og dyrets “zone for nærmeste udvikling”. Det skal være tilpas udfordrende og sjovt for jer begge. , Således at dyret ønsker at være en del af øvelserne. Hvis vi træner på en stor græsmark, skal dyret altså frivilligt vælge at blive hos dig, fordi du motiverer, roser og udvikler det.

Mine øvelser:

 • Smidiggør hesten.
 • Giver hesten bedre balance.
 • Gør rytteren til fair leder.
 • Bevidstgør rytter om energi.
 • Bevidstgør rytter om præcision.
 • Etablerer fundament for gensidig tillid ved at gøre dig meget bevidst om, hvad du udsender/udstråler med din krop og energi.
 • Lærer hesten at lytte, før den handler.
 • Kan have et præg af “cirkustricks”.
 • Kan videreudvikles i det uendelige og i sidste ende anvendes fra ryg.

Når man mestrer kommunikationen fra jord, kan den overføres til hestens ryg. Din hest og du bliver forbundne og stoler på hinanden. Her ses jeg på Bordi i et spring i skoven: kun med sadelpude og halsrem.

​Hvem kan træningen være god for?

Træningen er god for alle, der ønsker bedre kommunikation med deres hest.

Det handler ikke om, horvidt du stoler på hesten; men mere om, at du lærer, at stole på dig selv. På denne måde, vil din hest mærke din ro og helt automatisk stole mere på dig.

Eksempler kunne være:

 • Dig, der har en hest, der ikke synes at ænse dig. På tur er den dybt optaget af dens omgivelser. Måske skubber den og går ind i dig, eller trækker dig afsted. Du føler dig meget lille og “kommer til kort”, når det gælder kontrol. Du føler, at din hest er dominant og tager styringen.

 • Dig, der er blevet angst/nervøs i omgangen med din hest - måske har du haft en dårlig oplevelse og går med en traume i din krop. Din hest virker ængstelig/jumpy i skoven. Du er usikker på, om den kunne finde på at løbe med dig; måske har den allerede gjort det. Du føler ikke, at den stoler på dig – og du stoler ikke helt på den.

 • Dig, der ikke kan få din hest til at koncentrere sig. Den virker slukket og demotiveret og du ved ikke, hvordan du skal “vække den” og få den “op i energi”.

 • Dig, der ønsker at have en løs, glad, smidig hest, som ivrigt kommer dig i møde på folden, fordi den glæder sig til jeres samvær – og til at se, hvad du mon nu har fundet på.

Når kommunikationen er på plads hele vejen rundt, er der ikke grænser for, hvad man kan “lege” med. Her på vej en tur i skoven med 3 håndheste.

“I sidste ende tror jeg på, at alle levende væsener vælger at samarbejde, hvis de får muligheden for det. Der er ingen, der vågner op og tænker “i dag vil jeg være på tværs og få skældud”. Alle ønsker at blive set, hørt og anerkendt for dem, de er.” – Nynne

For at citere et godt spørgsmål, stillet af Ditte Young i bogen “Forstå din hest”;

Skal dit dyr performe, for at du kan elske det? Eller skal du elske dit dyr, for at de kan performe?”

Hvis man oplever gentagne konflikter, og hvis man oplever, at tingene ikke virker – så er det på tide at “ryste posen og ændre metode”.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig og din hest på vej til en masse sjove og spændende oplevelser sammen.

– Nynne

Her ses jeg med hesten Jór, hvor jeg har hjulpet hans ejer med at overkomme svær rideangst - de havde ikke redet i årevis, men i dag rider de ud igen.

Kundeudtalelser

​Det siger mine kunder

"Vi er 3 hesteejere, som har haft Nynne ude til vores heste.Vi oplevede Nynne som meget varm og imødekommende person. Det var trygt at åbne op over for hende. Nynne kom med en god forklaring på, hvilke heste vi havde med at gøre, samt hvor forskellige de var både af sin og personlighed. Læs mere"​

Maria, Anne og Michelle

"Jeg har haft besøg af Nynne til en af mine heste, idet jeg har kastet min kærlighed på en, som jeg har været I tvivl om kunne være noget for mig.

Nynne gik ” ind i” ham og sagde nogle ting til mig omkring ham, som hun overhovedet ikke kunne vide noget om – bl.a omkring, hvordan jeg sad på hesten. Nynne sagde, jeg var skæv i ryggen 2 steder – og hun pegede rigtigt lige præcis på begge steder. Læs mere"​

Lotte

"Johnny bad mig om at finde ud af, hvorfor Poga pludseligt virkede deprimeret og nedtrykt. Indimellem pev han pludseligt højt, hvor det lød som om, at han havde smerter. Den ellers livlige og selskabelige hund, var mere stille end han plejede og trak sig ind i sig selv. Læs mere"​

Johnny og Poga

Har du spørgsmål eller​
​ønsker du at høre nærmere?

Find mine kontaktoplysninger herunder.

Nynne Brudholm

CVR: 42508497

Kontakt mig

E-mail: kontakt@nynnebrudholm.dk

Henvendelser

Jeg svarer indenfor 24 timer